Verighete si inele de logodna Bulgari PDF Imprimare Email
Inele aur
Scris de punk17er   
Joi, 13 Mai 2010 12:00

Pentru multe persoane, verighetele facute de designeri de renume sunt de multe ori prea clasice si obisnuite. Aici Bulgari iese in evidenta cu verighetele sale.

Despre Bulgari

Inca din anul 1884, numele acestei case de moda a devenit sinonim cu designul italian si cu bijuterii de calitate.

Aceasta companie a pornit de la un singur magazin in Roma, pana astazi cand a ajuns la 190 de magazina in lume. Bulgari se defineste ca fiind o firma ce ofera produse cu un design excelent ce imbina clasicul cu modernul cand ne referim la bijuterii. Bulgari mai produce deasemenea si ceasuri, esarfe de matase, ochelari, dar ceea ce o scoate in evidenta sunt inelele de logodna.

 

Stilul inelelor de logodna Bulgari este unic. Nu poate fi zis ca este un stil vintage ori contemporan. Fiecare inel are o varietate de diamante care mai de care mai special, fiecare dintre ele continand un pic de romantism intr-un stil contemporan.

Bulgari confectioneaza inelele de logodna in numeroase stiluri:

- inel de logodna care este incrustat cu pietre pretioase, care are banda mai subtire ori mai groasa in functie de marimea pietrelor.

- inel de logodna modelat si incrustat cu pietre pretioase pentru a da forma unei flori.

- inel care are canalele pietrelor mai accentuate in forme rotunde sau drepte, astfel scotand in evidenta frumusetea pietrelor.

- linia de bijuterii Marymme, ce contin doar un singur diamant, ce e perfect finisat, si combina liniile curbe cu liniile drepte, pentru a obtine un design frumos.

Bulgari foloseste pentru bijuteriile sale diamante ce au forme destul de variate, de forma ovala, rotunde si de perla. Metalele folosite sunt aurul alb, galben, platina si la un numar destul de limitat aurul roz.

Ca pietre pretioase Bulgari foloseste in primul rand diamantul. Insa pentru cei ce-si doresc altfel de piatra in locul acesteia se pot folosi alte nestemate precum pietre semipretioase ca peridotul, safirul, turmalinul roz si turcoazul. Cu acestea creeaza nu numai inele de logodna care ies foarte frumoase, cat si inele pentru purtatul ca bijuterie.

Alt gen de bijuterii create de Bulgari sunt colierele de diamante, diamante pandantive, sau cercei cu diamante, care urmeaza sa fie purtate tot in ziua nuntii.

Alte bijuterii Bulgari

Cele mai multe dintre mirese aleg inafara de inelul de logodna si alte bijuterii ce urmeaza a fi purtate in ziua nuntii. Bulgari vine in intampinarea acestor dorinte cu o larga colectie de coliere de diamante, diamante pendative si cercei cu diamante.

Bijuteriile pot fi achizitionate si de pe site-ul oficial www.bulgari.com unde deasemenea va putei informa in detaliu despre bijuteriile acestea.

Ultima actualizare în Vineri, 14 Mai 2010 10:46
 

Sondaje

Cat de des cumparati ceva din aur?
 

Vizitatori Online

Avem 7 vizitatori şi 1 membru online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 

Linkuri utile